Sve kategorije

Početna>O nama

ŠTA SMO


Terensko guseničarsko vozilo amfibija zajednički je proizvod kompanije Hi-soon i kompanije Jonyang. Pružamo OEM i prilagođenu uslugu klijentima koji posluju preko kontinenta. Hunan Hi-Soon Supply Chain je preduzeće zasnovano na globalnom tržištu i predano međunarodnoj saradnji sa proizvodnim kapacitetima.

Istraživanje i razvoj


Inovacija


Sa više od 80 godina tehničke akumulacije u dizajniranju i proizvodnji građevinskih mašina, pomno prati najsavremenije tehnologije u svijetu i sproveo je tehničku saradnju sa više univerziteta. Izgradili smo napredni sistem razvoja i napravili više zapisa u Kini, postali kolijevka kineske inženjerske opreme.

osiguranje kvaliteta


ima kompletan sistem upravljanja kvalitetom za efikasan rad
ima kompletan sistem upravljanja kvalitetom za efikasan rad

Prošao je certifikat ISO9001 : 2008 sistema upravljanja kvalitetom koji je proveo Det Norske Veritas (DNV) 1995. Godine 2008. Kultivirao je broj internih revizora kvaliteta i svake godine provodi drugu internu reviziju kako bi osigurao efikasan rad i kontinuirano poboljšanje sistem osiguranja kvaliteta kompanije.

                       

Smjernice za kvalitet: usmjereno na kupca, prvo na kvalitetu, kontinuirano poboljšanje i težnja ka izvrsnosti

Proizvodna baza


Sa više od 80 godina uspješnog iskustva u proizvodnji građevinskih mašina, realizirali smo veliku proizvodnju niza proizvoda, postavili radionice za tehnološki razvoj i dizajn tehnološke opreme, kao i pogone za odljevke od čelika, termička obrada i strukturni dijelovi, obrada metala, montaža, premazivanje i napajanje. Sa više od 1,100 kompleta profesionalne proizvodne opreme, uspostavili smo kompletan proizvodni i proizvodni sistem i sposobni smo za godišnju proizvodnju od 1,500 kompleta posebne inženjerske opreme.

                       

Korištenjem međunarodne napredne i zrele mehanike, elektronike, hidraulike i upravljačkih tehnologija, kao i inteligencije, informatizacije i mrežne tehnologije, u kombinaciji s izvrsnim sposobnostima u proizvodnji mašina, pametnom proizvodnjom i ispitivanjem i besprijekornim sistemom kvaliteta (certifikacija ISO9001: 2008 i GJB9001B: 2009 (kineski vojni standard) sistem upravljanja kvalitetom), naši proizvodi odlikuju se izvrsnim performansama, štede energiju i ekološki su prihvatljivi, što može zadovoljiti različite potrebe kupaca.